Etazher TV Icona,i përbërë nga dru arre Amerikane, bën emër me elegancën e saj në kategorinë e saj. njësia me xham të lyer me ngjyrë të zezë në sipërfaqen e sipërme dhe fletë pleksiglas të zi në seksionet vertikale të rafteve; Kur kombinohet me muret e drurit, ai arrin një harmoni elegante. Ajo ofron hapësirë të përshtatshme ruajtjeje dhe ekspozimi për objektet tuaja me bibliotekën dhe vitrinën e saj me ndriçim LED. Njësia e televizorit, e cila do t'i japë shtëpisë tuaj një qëndrim të pasur, mund të kombinohet sipas nevojave tuaja, qoftë ajo e vetme apo me të gjitha modulet.

Përshkrim
Module NAme Width Depth Height Weight Volume Pack
M1 TV 200 CM + ARKA PANEL 200 52 183 148 0,752 2
M2 TV 120 CM + RAF BLOK 120 52 183 134 0,59 4
M2 TV 120 CM + KAPAKLI BLOK 120 52 183 115 0,570 3
TV 200 CM 200 48 52 96 0,581 1
TV 120 CM 120 48 52 59 0,356 1