Dhoma e gjumit Raks , ushqyer nga harmonia e teksturës dhe ngjyrave të ofruara nga druri, qelqi dhe metali, ju fton të takoheni me pjesët e saj elegante dhe funksionale. Komplet veshja natyrale e arrës; Përbëhet nga sipërfaqe të lyera MDF, panele prej qelqi të tejdukshëm dhe prej arrës së fortë. Materiali metalik preferohet për këmbët dhe dorezat e projektuara posaçërisht. Koka e krevatit është e paraqitur nga qepje vertikale.

Përshkrim
Module NAme Width Depth Height Weight Volume Pack
4 Kapılı Dolap 201 60 220 248 0,700 10
Krevati (160×200) 174 225 123 153 0,950 5
Komodin 65 48 50 25 0,148 2
komo 126 48 85 62 0,49 3
Pasqyrë komo 40 30 110 10 0,029 1
Tek Kapılı Dolap 50 60 220 75 0,21 3
Şifonyer Raf Modül 71 60 20 10 0,073 2
lavanderi 65 48 116 54 0,029 1