Reflex VOL1

Me sediljet e tij elegante dhe komode, Reflex ju fton të pushoni. Mekanizmi i tërheqshëm i shpinës i bën ulëset më të thella me një prekje të thjeshtë. Ndërsa këmbët e tij metalike të veshura me ngjyrë të tymosur krijojnë një harmoni të këndshme me aksesorët e tij metalikë; Theksi vihet në skajet e ulëses me rrota në pëlhurën prej liri. Skeleti është prej druri ahu.

Përshkrim
Module NAme Width Depth Height Weight Volume Pack
3’lü 222 98 83
Bergere 67 75 80