Karrigia Gold shton një atmosferë luksoze në zonat tuaja të ndenjëseve me dizajnin e saj tërheqës dhe detajet elegante. Kjo karrige e veçantë jo vetëm që ofron një përvojë të rehatshme ndenjëse me detajet e saj metalike të arta dhe formën elegante, por gjithashtu i shton një prekje të sofistikuar hapësirës suaj.

Përshkrim
Module NAme Width Depth Height Weight Volume Pack
Karrige 49 57 91 12 0,3 3