NILL’S

Nill's është një kompani me më shumë se 50 vjet përvojë në industrinë e mobiljeve; Duke ofruar produkte cilësore dhe estetike për klientët e saj, i ndihmon ata të bëjnë ambientet e tyre të jetesës më komode dhe me stil.

Nill's, parimi bazë i së cilës është të mbajë kënaqësinë e klientit në nivelin më të lartë, përdor materialet më cilësore në procesin e prodhimit dhe ofron produkte të dizajnuara me kujdes me ekipin e saj të ekspertëve të projektimit. Ju ndihmon të personalizoni hapësirat tuaja të banimit me gamën e gjerë të produkteve.

Kombinimi i estetikës dhe funksionalitetit në çdo produkt; Modelet në të cilat çdo detaj është konsideruar me kujdes ofrojnë elegancë dhe rehati së bashku në ambientet tuaja të banimit, duke lejuar që hapësira t'ju pasqyrojë.

“A Reflection of You”

Lexo më shumë

Përbërës të shkëlqyer

Angazhimi i Nill's Mobilya për cilësinë fillon me përzgjedhjen e kujdesshme të materialit. Ne kërkojmë lëndët e para të cilësisë më të lartë në dispozicion, duke marrë materialet tona nga më të mirat në industri. Qoftë xhami, pëlhurë, dru apo metal me cilësi të lartë, materialet tona zgjidhen me vëmendje të pakompromis ndaj detajeve.

Pas përzgjedhjes së materialit, parku i gjerë i makinerive i Nill's Furniture bashkon disiplina të ndryshme prodhimi. Ai ofron procese që lehtësojnë monitorimin dhe kontrollin gjithëpërfshirës për projekte të ndryshme të vështira. Kjo epërsi teknologjike ju ndihmon të përjetoni shembujt më origjinalë të mjeshtërisë me dorë me aftësi që janë bërë tradicionale prej vitesh. Duke kombinuar teknikat tradicionale me teknologjinë moderne për të prodhuar mobilje të bukura dhe funksionale, Mobiljet e Nill prodhojnë me saktësi dhe kujdes, duke siguruar që çdo pjesë dhe çdo detaj të jetë perfekt.

Lexo më shumë

Pikat e Shitjes dhe Dyqanet

Nill's Furniture ofron opsione cilësore dhe moderne të mobiljeve prej druri për klientët e saj me 17 dyqanet e saj në të gjithë Turqinë. Nëpërmjet këtyre dyqaneve të vendosura në më shumë se 40 qytete, mund të gjeni një gamë të gjerë mobiljesh elegante, komode dhe funksionale për shtëpitë dhe vendet e punës.

Mobiljet e Nill shquhen në industrinë e mobiljeve me qasjen e shërbimit cilësor dhe dizajnet që përcaktojnë dhe ndjekin tendencat më të fundit, duke i dhënë përparësi kënaqësisë së klientit. Mobilja Nill's, e cila ofron zgjidhje për çdo shije dhe nevojë, preferohet gjithashtu me mbështetjen e saj pas shitjes dhe produktet e garantuara.

Projektet

Procese të qetë nga fillimi në fund

Nills Project Production eliminon proceset komplekse dhe që kërkojnë kohë të prokurimit të projekteve tuaja dhe ofron një gamë të gjerë produktesh, duke përfshirë mobilje, kolltuqe, ndriçim dhe aksesorë, nën një çati. Duke vendosur për ngjyrat dhe materialet e produkteve duke përdorur një gamë të gjerë opsionesh grafikësh ngjyrash, ai kontribuon në pasqyrimin e shijeve tuaja personale në dizajnin e hapësirës.

Koleksione të personalizuara

Ne ofrojmë dizajne që pasqyrojnë veçantinë e projekteve tuaja dhe karakterin e markës suaj. Opsionet tona të personalizimit mbulojnë materialin, madhësinë, komponentin dhe përfundimin, duke ofruar zgjidhje të përshtatura për projektet tuaja. Për më tepër, shumë prej modeleve tona janë të rikonfigurueshme, duke ofruar fleksibilitet sipas nevojave të hapësirës suaj.